AJAKFELTÖLTÉS

Az ajakfeltöltésnek köszönhetően szépen kiemelkedik a száj formája, és feszesebbé válik az ajkak bőre.

Cél az ajkak természetességének megtartása, a legjobbat és legszebbet kihozni az ajkakból.

AZ AJAKTÖLTÉS ELŐNYE

Az ajakfeltöltés hatására valóban álom ajkak keletkeznek: az ajkak dúsabbá, kontúrosabbá válnak, sőt, az esetleges aszimmetria is javulhat általa. Ez a kezelés szinte minden korosztályú hölgy vendég számára elérhető és ajánlott. Az életkor előre haladtával az ajak és a szájkörnyék is veszít volumenéből, az ajkak felszíne ráncosabbá, keskenyebbé válik és a szélessége is lecsökken. Ezekre a problémákra szintén megoldást nyújt a szájfeltöltés.

A hialuronsavas ajakfeltöltés eredménye tartós, hosszú hónapokig biztosítja a vágyott formát, miközben teljesen természetes hatásúak maradnak ajkai. A hialuronsav tartalmú készítmények jól tolerálhatók a legtöbb ember számára, hiszen a szervezet maga is előállítja azt, ezért ritka az allergiás reakció.

A HIALURONSAVAS AJAKFELTÖLTÉS MENETE

A feltöltést megelőzően konzultáció szükséges, amely során felmérjük az ajkait, megtervezzük a kezelések menetét és várható eredményét. Itt határozzuk meg a töltéshez szükséges anyag mennyiségét is, ami jellemzően 0.5 ml vagy 1 ml. A konzultáció során tisztázásra kerül, ha lidocain érzékenysége van: kérjük, előre jelezze a konzultáció során és ennek megfelelően valósul meg a kezelés.

A beavatkozás során az ajkak volumenizálása, kontúrozása történik és valamelyest az esetleges aszimmetriákat is korrigálja. A kívánt hatást több lépcsőben érdemes elérni a valóban szép és természetesen dús hatás végett. Amikor építkezünk 1,5-2 hónap után érdemes utántölteni. A feltöltés kezelés megközelítőleg 20-30 percet vesz igénybe.

A hialuronsavas ajaktöltések érzéstelenítő krém használatával történnek. A kezelés során a terület bevérezhet, duzzadt lehet, súlyosabb esetben szövődmény is kialakulhat, amit kezelni kell.

A végleges forma a beavatkozást követő 16-20 nap múlva alakul ki. A kezelés hatása átlagosan 8-12 hónapig tart, első alkalommal ez az idő rövidebb. Ezt követően az ajakfeltöltést ismételni szükséges.

 

Mire kínál megoldást az ajakfeltöltés?

-keskeny ajkak

-harmonikus arányú alsó és felső ajkak

-az ajkak tónusvesztése

-ráncok a szájzugok körül

-tartós ajakformázás

 

Az ajakfeltöltés kontraindikációi

-aktív herpesz vírus fertőzés

-bőrfertőzés

-terhesség, szoptatás

-lázas állapot

-méh- vagy darázscsípés allergia

-hiperszenzitivitás hialuronsavra

-szilikonolaj

Bármilyen (immunrendszert, idegrendszert érintő) fennálló betegség esetén a kezelőorvosától igazolást kérünk, hogy az ajakfeltöltő kezelés biztonsággal elvégezhető.

 

Az ajakfeltöltés utáni teendők

Az ajakfeltöltés után hűteni lehet a kezelt területet, de nem kötelező.

2 óra után lehet enni és inni.

3-4 óra elteltével lehet sminkelni.

Az eljárás után szívószállal ne igyon, ne csücsörítsen, mert ezek tömörítik a betöltött anyagot.

Az ajkakban jelentkező csomók 15-20 napig normálisak, ha nem okoznak fájdalmat.

Forró, fűszeres, csípős ételek italok fogyasztása nem javasolt az ödéma fokozás elkerülése érdekében.

Feketenadálytő krémmel vagy árnika géllel be lehet kenni a kezelt területet a bevérzések gyorsabb felszívódása érdekében.

Az ajakfeltöltés másnapján óvatosan el kell kezdeni masszírozni a területet a Doktornő által megmutatott módon.

2 hétig ne használjon szaunát és szoláriumot.

Erős, hűtésre inkább fokozódó fájdalom, fehéres, márványos elszíneződés, fájdalmas, érzékeny csomók esetén, kérjük, azonnal jelentkezzen!