Rendelőnkben profi csapat dolgozik nap mint nap azért, hogy Önnek a legmegfelelőbb megoldást és a legkellemesebb légkört tudjuk megteremteni.

Nem járt még nálunk? Minden esetben időpontfoglalás szükséges a megadott telefonszámunkon vagy e-mail címünkön keresztül. 

Első alkalom a rendelőben: 

 • Az előre leegyeztetett időpontra érkező pácienseknek egy ún. anaménzis lapot kell kitölteniük, amit a recepciós kolléganő ad oda nekik. Ezen a lapon pár adaton kívül leginkább a páciens esetleges betegésgeire, gyógyszereire vagyunk kiváncsiak, hogy teljes képet kaphassunk az egészségügyi állapotáról. 

Természetesen bármilyen kérdés felmerülése esetén recepciósaink készséggel állnak a rendelkezésére. 

 • Amennyiben általános konzultációra érkezik vagy esetleg konzerváló kezelést szeretne igénybe venni (tömés, gyökérkezelés), ill. koronát vagy hidat szeretne készíttetni, szüksége van a szakorvosnak egy panoráma röntgen felvételre.
  Ezt a felvételt helyben, rendelőnkben is el tudjuk készíteni, de amennyiben van Önnél 6 hónapnál nem régebbi, természetesen az is megfelel.
   
 • Ha implantátum beültetést, esetleg fix fogsort szeretne, abban az esetben nem elég a panoráma röntgen, hanem CBCT felvételre lesz szükség. Ezt testvérrendelőnkben, a Petőfi Dent-ben tudja elkészíttetni felár ellenében.
  A CBCT egy olyan képalkotó berendezés, melynek segítségével a fogorvos átfogó képet kap a páciens csontmennyiségéről, vastagságáról stb. Ez elengedhetetlen az implantálást igénylő beavatkozásoknál. 
 • Miután a szakorvos megnézte a különböző felvételeket, beülteti a pácienst a kezelőegységbe és megvizsgálja a fogakat. Megbeszélik, hogy milyen problémák vannak, illetve Önt mi zavarja a legjobban, melyik kezelést helyezzék előtérbe.
   
 • Az orvos készít egy személyre szabott kezelési tervet, árajánlattal, ami Ön megkap nyomtatott formában is.  

Ezután már csak Önön múlik, hogy elkezdi-e a kezelést vagy sem.

 

A konzultáción kapott kezelési terv semmiféle kötelezettséggel nem jár, természetesen akkor és úgy kezdjük meg a kezelést, ahogy és amikor Ön szeretné.

 

Ezután nincs más dolgunk, mint időpontot egyeztetni a recepción. 

 

Gyakran felmerül a részletfizetés kérdése. Rendelőinkben minden esetben az adott alkalommal elvégzett kezelést kell kifizetni, sosem egyben a teljes kezelés összegét. Természetesen van mód előzetes megbeszélésre ezügyben, igyekszünk minél rugalmasabban megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat. 

Első alkalom a fogorvosnál

Változtatható-e a kezelési terv?

Természetesen. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy pl. híd helyett implantátumot szeretne, nem gond, bármikor tudjuk módosítani a kezelési tervét. 

 

Mikor érdemes időpontot foglalni?

A tervezett kezelés előtt 2-3 héttel már érdemes bejelentkezni, ugyanis bár vannak SOS időpontjaink, sajnos a hosszabb időtartamú kezeléseket nem tudjuk ad hoc jelleggel beszorítani.

 

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon recepciós kollégáinkhoz bizalommal!

Várjuk hívását!