Rendelőnkben történő LED lámpás fogfehérítés valóban hatásos. És dentálhigiénikus kollégánk segítségével a szebb, világosabb, fehérebb, egészségesebb mosoly érhető el.

A LED lámpás rendelői fogfehérítés azoknak ajánlott, akik viszonylag gyorsan szeretnének intenzív fehérítő hatást, látványos eredményt elérni.

LED lámpás fogfehérítés

Mivel az emberek egyre több pénzt hajlandóak áldozni a különböző fogfehérítő kezelésekre, így neked is lehet ápolt és fehér fogsorod.

Nem véletlenül tapasztaljuk azt, hogy a fehér és ápolt fogaknak óriási szerepe van a mindennapi életben, hiszen egy ragyogó mosoly rengeteg pozitív tulajdonsággal bír és magabiztosságot közvetít a külvilág felé. A különféle fogfehérítő eljárások közül az egyik legnépszerűbb a LED lámpás fogfehérítés.

LED lámpás fogfehérítés

Ebben a blogcikkünkben most felsorolunk néhány ételt és italt, amelyek a rendszeres fogmosás ellenére is elszínezhetik a fogaidat.

Gyümölcsök

Az olyan piros gyümölcsök fogyasztása, mint a cseresznye, meggy, áfonya, gránátalma vagy a szeder különös mértékben okozhatnak elszíneződést.

Mivel ezek a gyümölcsök egészségesek, nem érdemes teljes mértékben száműzni az étrendedből, inkább azt javasoljuk, hogy végezz szájöblítést a piros gyümölcsök fogyasztása után.

Édességek és a fogak színe:

A különböző színes cukorkák, nyalókák és a fagylalt is okozhatnak elszíneződést. A túlzott cukorkafogyasztás pedig amellett, hogy sárgás-barnás foltokat eredményez a fogakon, hosszabb távon fogszuvasodáshoz vezethet.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a nyári hőségben nem ehetsz meg egy fagyit, de mindenképpen érdemes odafigyelned.

Kávé és tea – a fő elszínezők.

A kávé az az ital, amely talán a leginkább felelős a fogaid elszíneződéséért, hiszen nem csak a sötét színe, hanem a benne található csersav hatása miatt is elszínezheti a fogakat. Az jelenthet megoldást, ha mondjuk a kávét szívószálon keresztül fogyasztod, ezáltal a lehető legkevésbé fog érintkezni a fogaiddal.

Szeretsz teázni? Ha rendszeresen iszol teát, akkor a teafogyasztás a fogak elszíneződéséhez vezethet. Minél sötétebb teákat iszol, annál jobban elfogja színezni a fogaidat. Ennek ellensúlyozására fogyassz inkább világosabb színű teákat, például zöldteát.

Szénsavas üdítőitalok

Ha fontos számodra a fogaid egészsége és fehérsége, akkor érdemes nagy ívben elkerülnöd az olyan italokat, mint a kóla, hiszen a savaknak és a rengeteg színezéknek köszönhetően nem csak elszínezik, de nagy mértékben károsítják is a fogaidat.

Hogyan történik a fogak LED lámpás fehérítése?

Speciális peroxidmentes gélt visznek fel fogaid felszínére, melyet LED lámpával aktiválnak. Az eljárás rövid idő alatt intenzív fehérítést garantál, és 3-5 árnyalattal fehérebb fogakkal léphetsz ki majd a Hollán Dent fogászat kapuján. Ráadásul a végeredményt akár 1-2 évig is élvezheted!

Ha lenne kérdésed a LED lámpás fogfehérítéssel kapcsolatban, akkor kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot!